Sallit

 SALLI-verkosto

Jokaisesta Tampereen päiväkodista on nimetty 1–2 Salli-yhdyshenkilöä (SALLI=Sapere, leikki ja liikunta) eli liikunta- ja hyvinvointikoordinaattoria, joiden tehtävänä on olla vetureina liikkumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä yksiköissä. Sallit kokoontuvat säännöllisesti alueittain noin 2-4 kertaa lukuvuoden aikana. Lisäksi heille järjestetään yhteisiä verkostotapaamisia ja koulutuksia. Verkostotapaamisten tavoitteena on muun muassa osaamisen jakaminen sekä ajankohtaisista asioista tiedottaminen ja keskusteleminen. Sallit jakavat omissa päiväkodeissaan tietoa yhteisten tapaamisten sisällöistä.

Salli- verkoston vastaavana toimii apulaisesimies Saara Nieminen (saara.k.nieminen@tampere.fi / 040 7322 125)

Salleilla on oma sähköpostilista Ko_Päivähoito_SALLIT, jonka kautta tiedotetaan Salli-toiminnasta sekä mm. salleille suunnatuista koulutuksista. Mikäli haluat liittyä listalle tai jäät pois Salli-toiminnasta, ilmoita asiasta Tiina Nurmiselle tiina.nurminen@tampere.fi.

Salleille on perustettu Virtaan oma työtila SALLIT Tre. Työtilaan lisätään Salli-tapaamisten aikataulut (päivitetään mahd. pian elokuussa) ja muistiot sekä siellä on mahdollista jakaa materiaalia liikkumiseen, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista. Sieltä löydät myös liikunnan vuosisuunnitelmapohjat sekä talo- että ryhmäkohtaisesti. Jos et ole vielä Sallien Virrassa, laita lisäämispyyntö oman alueesi Salli-yhteysjohtajalle (ks. alta). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Yhteysjohtajat:

  • Kaakko: Tuula Leppänen
  • Etelä: Saija Orenius
  • Länsi: Satu Alanen
  • Keskusta: Katriina Turku
  • Koillinen: Paula Vänninmaja