Liikuntapaikat ja tamperelaiset urheiluseurat

Seurat

Tampereella toimivien liikuntaseurojen yhteystiedot.
Seuroihin kannattaa olla suoraan yhteydessä erilaisten lajikokeilujen tai liikuntapäivien tiimoilta. Moni seura tulee enemmän kuin mielellään paikalle esittelemään niin lajia kuin omaa toimintaansakin.

Kaupungin liikuntapaikat

Kouluilla ja päiväkodeilla on mahdollisuus hyödyntää maksutta kaupungin omia liikuntatiloja. Varaukset kaupungin hallinnoimiin tiloihin ja kentille tehdään pääsääntöisesti  Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta puhelimitse 03 5653 4300 tai sähköpostilla liikuntapalvelut.asiakaspalvelu@tampere.fi

Tilojen varaustilanteen näkee webtimmistä.
Valitse valikosta ”liikuntapalvelut” ja sitten ”selaile tilavarauksia”.

Kaupungin omat sisäliikuntatilat

Kauppi Sports Center

KSC, kenttä 1, kuva Visit Tampere Oy

Kauppi Sports Centerin kolme 1. krs sijaitsevaa monitoimikenttää ovat kasvatus- ja opetuspalveluiden käytössä arkisin klo 8-16.  Kentillä järjestetään tänä vuonna lähes kaikki palloilulajien oppilasurheilukilpailut.

Vapaita vuoroja  voi varata Vello-järjestelmän kautta mille tahansa oppilas- tai päiväkotiryhmälle. Vello toimii näppärästi mobiililaitteilla, tietokoneella käytä Chromen tai Firefoxin kautta! Järjestelmä näyttää vain vapaana olevat vuorot. Laita varausjärjestelmässä nimen kohdalle ensin koulu/päiväkoti ja sitten perään oma nimesi . Järjestelmän käyttö lyhyesti: 1) Valitse palvelu, eli se aika joksi haluat kentän varata. 2) Valitset kenttä. 3) Klikkaa aikaa jolloin haluat vuoron alkavan. Yhdellä varuksella voi valita yhden kentän. Ensimmäisellä kerralla järjestelmä kysyy nimeäsi, sähköpostiasi jne. Kun talletat tiedot, on varaaminen seuraavilla kerroilla entistä helpompaa. Varuksen poistaminen tapahtuu sähköpostiisi varausvahvistuksen kautta.

Otathan huomioon vuoroja varatessasi myös muut käyttäjät, eli varaa kenttiä vain todelliseen tarpeeseen ja käyttöön!

varauslinkki: www.vello.fi/ksckopa

Avaimet pukuhuoneisiin saa aulan asiakaspalvelutiskiltä. Ruuhka-aikoina saattaa olla tilanteita, että samaa pukuhuonetta käyttää kaksikin ryhmää. Opettaja tarkistaa pukuhuoneiden siisteyden ryhmänsä tunnin jälkeen.

KSC:llä on oma välinevarasto KOPAlaisille. Avaimen varastoon saa aulan asiakaspalvelusta. Ilmoittakaa mahdollisista välinehankintatoiveista / puutteista lupaliikkuajaharrastaa@tampere.fi .

KOPAN välinevarasto

KSC:ltä voi varata erikseen myös taito- ja ryhmäliikuntatilaa, joiden käyttö on suositeltavaa lähinnä silloin kun kaikki monitoimikentät ovat varattuna. Taito- ja ryhmäliikuntatila sijaitsevat 4.krs:sa. Näiden kahden tilan varus tehdään suoraan KSC: asiakaspalvelusta: info@kauppisportscenter.fi tai 050 390 5000. KSC:n sulkapallokentät eivät kuulu sopimusten piiriin, sulkapalloa voi pelata 1.krs monitoimikentillä.

KSC, taitoliikuntasali , kuva Visit Tampere Oy

Yksityiset hallit

Kouluilla ja päiväkodeilla on  mahdollisuus varata liikuntatiloja käyttöönsä maksuttomasti seuraavista halleista. Halleihin on sovittuna tietty määrä käyttövuoroja, joten varaathan vuoroja vain tarpeeseen ja perut vuorosi, jos et pääse ryhmäsi kanssa paikalle.

Hakametsä 3 ja Sentteri, Tesoma 2
Varataksesi jäävuoron näistä halleista ota yhteyttä
Elina Penttinen 040 723 92 49 tai asiakaspalvelu@sentteritampere.fi

Spiral-halli
Varaukset puh. 03 3561 733 tai toimisto@spiral-salit.fi
Opettaja kuittaa käyttökerran (päivämäärä, tunnit, nimikirjoitus) hallilta löytyvään kansioon.

Auto Center Areena
Varaukset Tiina Pukka 044 7748856  / tiina@autocenterareena.fi Varauskalenteri katsottavissa http://www.autocenterareena.fi/varaukset 

NMKY-sali
Vuorot varataan puhelimitse Marleena Sirpelä, puh 045 891 9071

Jalitsu-kuplahalli
Halli käytettävissä viikkojen 43 – 15 välisenä aikana.
Varaaminen tehdään s-postiin jalitsu.hervanta@gmail.com, kiireellisissä tapauksissa puhelimitse tilauksen tekemisen jälkeen numeroon 040 5518618. Varauksen normaali käsittelyaika on 2 vuorokautta. Varaukseen vastuuhenkilön nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero pakollinen), luokka ja koulu/päiväkoti sekä tietysti ajankohta jolloin halli halutaan käyttöön. Lisäksi kuittaus siitä, että olet lukenut käyttöohjeen

Hallia voi varata samanaikaisesti kaksi ryhmää, eli oletuksena käytössä on puoli kenttää/ryhmä. Mikäli ryhmä tarvitsee itselleen koko kentän, on se erikseen varauksessa mainittava. Varaus on hyväksytty ja halli käytettävissä, vasta kun hallin yhteyshenkilö on sen sähköpostitse vahvistanut.