Koulutukset ja työhyvinvointi

Henkilöstön oma Lupa liikkua -joukkue

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua kasvatus- ja opetuspalveluiden henkilöstön Lupa liikkua -joukkueeseen. Joukkueen jäsenille lähetetään tietoa erilaisista liikuntatapahtumista joihin on mahdollisuus osallistua vuoden aikana osana KOPA:n joukkuetta. Syksyllä 2020 mm. Pirkan Pyöräily, Tampere Maraton, Tampere Juoksee ja Pirkan Hölkkä.

https://elomake.tampere.fi/lomakkeet/18629/lomake.html


Maksuttomat henkilöstön Lupa liikkua lajikokeilut lukuvuonna 20-21

Achery Tag -joukkue

  • Syksyllä kokeiltu jo Achery Tagia, Fatbikepyöräilyä, trikkausta, parkouria, padelia ja judoa. Tulossa tänä kouluvuonna  vielä  ainakin tanssi, tennis, freegym/telinevoimistelu

Lisätietoja heti kun päivämäärät varmistuvat.


Kauppi Sports Center tarjoaa henkilöstölle superjäsenyyttä

Lue lisää


Koulutuksia:

Koululiikuntaa kaikille 1 op keväällä -21

Koulutuskokonaisuudessa pureudutaan mm. liikunnan arviointiin ja liikunnanopetukseen heterogeenisessa ryhmässä. Koulutuksen aiheina ovat esimerkiksi liikunnanopetuksen yksilöllisten suunnitelmien tekeminen ja kolmiportainen tuki liikunnassa. Yksi teemoista on viime vuosina puhuttaneet oppilaiden tarkkaavuuden ja käyttäytymisen pulmat. Lisäksi koulutuksessa mietitään laajasti erilaisten toimintarajoitteiden huomioimista.

Täydennyskoulutus käynnistyy tammikuussa 2021 ja siihen voi nyt ilmoittautua mukaan. Koulutus on yhden opintopisteen laajuinen ja se sisältää neljä puolen päivän koulutuspäivää sekä loppuseminaarin. Koulutukseen osallistuminen on hyvin joustavaa, ja se onnistuu fyysisesti paikan päällä, verkon kautta reaaliajassa tai tallenteena jälkikäteen. Koulutus on maksuton ja sen järjestää Jyväskylän yliopiston -täydennyskoulutus yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lue lisää

Ilmoittautuminen koulutukseen


Draiviakouluun opettajakoulutus: Kesto n. 2h

  • Toiminnalista tekemistä golfin ja muun liikunnan parissa
  • Koulunne liikuntasalissa
  • Uutta OPS tukevaa
  • Kiky ja Ys aikaa hyödynnetty monessa koulussa.
  • Ilmainen liikuntatuntien suunniteluohjelma tehtäväkortteineen ja videoituine ohjeineen.

    DraiviaVälkälle ohjaajakoulutus: 
    tästä infoa!

Tero Kokkonen ( LitM ja draiviakouluun opettajakouluttaja) 044-5782737

Demotunnit oppilasryhmille: alakoulu/yläkoulu/lukio  60- 75Min


Lupa liikkua -koulutukset

Lupa liikkua koulutuksia ei järjestetä syksyllä 2020. Toivottavasti keväällä -21 pääsemme taas kouluttautumaan lähikontaktilla.

Lupa liikkua -koulutukset ovat  Tampereen kasvatus- ja opetuspalveluiden  järjestämiä aktiivista koulu- ja päiväkotipäivää edistäviä koulutuksia. Voit ilmoittautua useampaan tai osallistua yhteen kiinnostuksesi mukaisesti. Koulutuksissa painotetaan asiantuntijoiden näkemysten lisäksi opettajien keskinäistä ideoiden vaihtamista. Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia (sis. lounaan), mutta yksiköt vastaavat sijaiskuluista.


Liikkuva ja oppiva yhteisö seminaarit

Valtakunnallinen seminaari 27.-28.4.2021 Seinäjoella
Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaarieja 


Osakkeen koulutukset

Verkko-osoitteesta http://osake2.eeventti.fi/koulutukset löydät seudullisesti toteutettavat ammatillisen kehittymisen tukiprosessit. Myös liikunnan ja toiminnallisuuden koulutuksia löytyy. Syksyllä -20 mm. tanssinopetusta 0-2 lkien opettajille ja ohjaajille.